0747 318 048 office@x2adventure.ro

Duminică, iubitorii de munte au lăsat rucsacul și bocancii de drumeție deoparte și și-au unit forțele nu pentru a cuceri un nou vârf montan, ci pentru a fi voluntari alături de echipa N-AVEM SÂNGE la evenimentul de alergare Bucharest 10K & Family Run.

Alarma a sunat ca de obicei, dis-de-dimineață. E alarma care sună X2 în fiecare weekend, doar că de această dată ne-am încărcat pozitiv cu energia alergăorilor, căci, cu fiecare mulțumesc șoptit printre gâfâieli de efort, cu fiecare strângere de mână, cu fiecare privire, cu fiecare zâmbet pe care îl lăsam în urmă, ne salta inima de bucurie că putem dărui puțin din timpul nostru.

Participarea ca voluntar N-AVEM SÂNGE la cross ne-a pus un pic pe gânduri și ne-a molipsit cu poftă de făcut mai mult. De ce să nu participăm ca voluntari și la alt eveniment, unul mult mai important, o cursă cu obstacole cu o miză mult mai mare: viața!

Hai să donăm șansa la viață! Sângele tău poate fi cel mai prețios gest pe care poți să îl oferi cuiva aflat în suferință. Acum e momentul potrivit să donezi! De ce să mai aștepți? Ce ai de pierdut? Iar sentimentul de împlinire pe care îl vei simți, nu se compară cu nimic.

Donarea sângelul este un gest foarte simplu de făcut, dar, uneori, cu toții avem nevoie de un mic ajutor pentru a găsi motivația de a o face. Pe noi ne-au impulsionat alergătorii care, deși nu la prima tinerețe, au găsit motivația să lupte, să îți depășească limitele și să reușească să se bucure de o cursă de alergare de zece kilometri.

Pentru ei, a ajunge la linia de finish nu a fost un lucru imposibil, ci doar un act de voință, de automotivare și putere interioară, iar pentru asta, noi îi considerăm eroi.  Ei sunt cei care ne-au făcut mai pozitivi, iar energia lor ne-a molipsit și ne-a dat putere să vrem să facem mai mult, să-i ajutăm pe cei nu la fel de norocoși cu un gest, unul simplu și uman: să donăm sânge!

 

 

Dacă și tu vrei să te simți erou pentru o zi, hai în centrele de transfuzie și oferă cuiva șansa la viață! Nu, nu îți trebuie super-puteri, doar dorința de a face bine!

X