0747 318 048 office@x2adventure.ro

Dolomiți #5 – creste montane, lacuri și via ferrata, dificultate medie

Mini-vacanță în Dolomiți, Italia, Tirolul de sud │ Trasee de dificultate medie, lacuri instagramabile, creste și vârfuri montane ce îți taie respirația

5-9 octombrie 2024

Dolomiți, Italia

Organizator X2 Adventure

Facebook Event

Program

Ziua 1 (sâmbătă, 5 octombrie): Plecare din București cu primul zbor (6:15 Wizz) spre Veneția (Treviso). Preluare de către ghid din aeroport la ora 7:30 și plecare spre munte (cu MiniVan 8+1 locuri) – Cortina d’Ampezzo. Ajungem în jurul prânzului și parcurgem un prim traseu de dificultate redusă (posibil trekking spre Lacul Sorapis, Cinque Torri sau altele). Apoi ne retragem spre zona în care avem un apartament închiriat pentru următoarele 4 nopți.

Zilele 2+3+4: Vom alege în fiecare zi unul dintre următoarele obiective (întrucât sunt în zone diferite, ne vom decide în funcție de starea vremii și a gradului de dificultate): Tre Cime di Lavaredo cu urcare pe Monte Paterno, Lacul Misurina, Piz Boe, Lago di Braies, Monte Saas de Stria, Seceda, Monte Faloria sau altele.

Ziua 5 (miercuri, 9 octombrie): Vizităm Treviso – pizza și gelato până la prânz apoi ne luăm “La revedere” de la ghid și plecăm spre Ro. Ghidul rămâne în zona pentru Dolomiți seria #6. Predare la aerport în jurul orei 13 (recomandăm zborul Ryanair 14:10).

* Aici se poate opta pentru transport cu auto din România (ghidul va pleca luni/marți din București). Întrebați pentru mai multe detalii!

Info utile

p

Echipament obligatoriu: Pantofi sport pentru trekking și via ferrata – de preferat semighete approach, echipament via ferrata (cască+ham+lonjă – putem închiria noi), mănuși de via ferrata, bluză și pantaloni rezistenți la vânt, geacă de puf subțire, geacă impermeabilă gore-tex ori similar, polar buff/guler, frontală, rucsac 15-25l pt turele zilnice, bețe de trekking opțional.

Cost: Tariful se comunică la cerere iar acesta include cazarea, închirierea auto și ghidul însoțitor.

+ Costuri suplimentare: biletul de avion dus-întors București – Treviso (între 39 și 149 euro – grăbiți-vă pentru preț redus), combustibil + taxe de drum + parcări (estimat 40-50 euro/pers.), gondole pentru unele trasee (20-30 euro/pers) și cheltuielile personale. Alte cheltuieli în afara celor menționate, nu sunt incluse.

Precizări suplimentare: Ne rezervăm dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. În caz de anulare de către organizatori, suma încasată se returnează. Grup orientativ: 8 participanți

Rezervări şi contact

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat la facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru informaţii suplimentare şi rezervarea unui loc.

Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe bază de plată integrală a taxei de participare.

Telefon / WhatsApp

Facebook

E-mail

X