0747 318 048 office@x2adventure.ro

Moldoveanu trekking day – drumeție de o zi pe cel mai înalt vârf din România

Drumeție montană de o zi în Făgăraș, spre cel mai înalt vârf din România: Vf. Moldoveanu 2544m

20 iulie 2024

Făgăraş, România

Organizator X2 Adventure

Facebook Event

Program

Ziua 1 (sâmbăta, 20 iulie): Plecăm devreme din București de la Piața Victoriei cu destinația Nucșoara, Argeș. După o scurtă pauză, ne “îmbarcăm” în mașinile locale și pornim spre Stâna lui Burnei pe un drum de aproximativ 40km care durează în jur de 2h.

Traseul orientativ pe care îl vom parcurge pe munte: Stâna lui Burnei – Valea Rea – Iezerul Triunghiular – Portița Viștei – Vf. Viștea Mare 2527m – Vf. Moldoveanu.

Info utile

p

Echipament obligatoriu: Ghete de munte 3 sezoane sau încălțăminte de approach, 2 tricouri de schimb, polar, jachetă impermeabilă gore-tex ori similar, buff/guler, șapcă/ protecție de soare, loțiune SPF, frontală, trusă medicală personală și bețe de trekking opțional.

Cost: Tariful se comunică la cerere iar acesta include transportul până la Nucșoara, asistență pe traseu oferită de către ghid montan autorizat și cheltuielile organizatorice. Bonus: albumul foto al turei postat pe canalele noastre media.

Pentru închirierea autoturismelor locale obligatorii pentru a parcurge drumul forestier, se va achita suplimentar cash la fața locului. Alte cheltuieli în afara celor menționate, nu sunt incluse.

Precizări suplimentare: Ne rezervăm dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. În caz de anulare de către organizatori, suma încasată se returnează. Grup maxim: 16 participanți

Rezervări şi contact

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat la facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru informaţii suplimentare şi rezervarea unui loc.

Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe bază de plată integrală a taxei de participare.

Telefon / WhatsApp

Facebook

E-mail

X