0747 318 048 office@x2adventure.ro

Sky Ladder – Austria – Hallstatt şi alte obiective

Mini-vacanță de 15 august la înălțime, în Austria │ Sky Ladder (Stairs to Heaven) │ Bonus: Hallstatt și alte obiective

15-18 august 2024

Dachstein, Austria

Organizator X2 Adventure

Facebook Event

Program

Ziua 1: Plecăm devreme din București. Preluăm de pe drum – Vâlcea – Sibiu – Arad – dacă vor fi și alți prieteni care vor să se alăture grupului. Avem un drum lung dar îl vom face într-un mod plăcut, cu muzică bună și pauze de vizitare la câteva obiective surpriză. Seara vom ajunge în zona Dachstein – Gosau – Hallstatt.

Ziua 2: După o cafea bună ne punem în mișcare. Astăzi abordam un traseu de via ferrata combinat cu trekking, de dificultate medie, în zonă. Avem mai multe variante și o vom alege pe cea mai potrivită în funcție de starea vremii. Ziua este lungă și vom profita de ea pe deplin. Hallstatt și alte obiective din zonă ne așteaptă să le vizităm cu brațele deschise.

Ziua 3: Avem forțe proaspete și baterii încărcate pentru a urca pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de via ferrata din Europa: Sky Ladder (cunoscut și sub denumirea Stairs to Heaven). Dificultatea acestui traseu este una medie, dar vom întâlni câteva pasaje cu grad ridicat. Este obligatorie o bună condiție fizică chiar dacă ghidul va fi acolo și va oferi în permanență suport celor ce au nevoie. După amiază, la finalizarea traseului, putem servi masa pe malul lacului Vorderer Gosausee și apoi vom porni spre Ungaria până în zona Gyor unde vom dormi la o pensiune.

Ziua 4: Astăzi vom fi din nou pe drum cu muzică bună, încărcați de fotografii spectaculoase și amintiri frumoase. Dacă timpul ne permite, putem face o pauză pentru a vizită o parte din Budapesta, fară a întârzia prea mult sosirea în București.

Info utile

p

Echipament obligatoriu: ghete de approach, pantaloni și tricouri tehnice, polar tehnic, jachetă gore-tex ori similar, mănuși de via ferrata și echipament de ferrata (ham, cască și lonjă).

Cost: Tariful se comunică la cerere iar acesta include organizarea excursiei, cazarea (2 nopți în Austria și una în Ungaria), transportul din București cu auto 7+1 locuri în condiții de confort sporit și asistență oferită de către ghidul montan.

Nu sunt incluse: echipamentul de via ferrata (ham + cască + lonjă Y cu absorbant de șoc -> 20 euro/ pers), mesele, telecabinele pentru accesul în trasee (aprox. 40 euro/pers.), taxele de drum și parcările auto (se împart la numărul de participanți – aprox. 25 euro/pers), taxele de ședere locală (2-3 euro / noapte/ pers.) și cheltuielile personale.

Rezervări şi contact

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat la facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru informaţii suplimentare şi rezervarea unui loc.

Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe bază de plată integrală a taxei de participare.

Telefon / WhatsApp

Facebook

E-mail

X