0747 318 048 office@x2adventure.ro

Bulgaria – Vihren 2914m, creasta Koncheto, alte obiective

Trekking spre Vârful Vihren și Creasta Koncheto │ Traversarea Munților Balcani

În curând

Bansko, Bulgaria

Organizator X2 Adventure

Facebook Event

Program

Ziua 1: Plecăm la ora 05:30 din București, de la Piața Unirii, cu destinația Lukovit. În jurul orei 10 vom ajunge la Panega Eco Trail unde vom parcurge un traseu de plimbare și relaxare, fără diferență de nivel, pe potecă amenajată și accesibilă indiferent de condiția fizică. Tot aici putem servi și micul dejun întârziat – sau prânzul.

După-amiază suntem la Bansko unde putem avea parte de o cină tradițională, vizitare oraș istoric și odihnă obligatorie pentru ziua ce urmează.

Ziua 2: Dimineața la răsărit plecam pe traseul montan spre Vârful Vihren 2914m & co (creasta Koncheto, vf. Kutelo1, vf. Kutelo2, lacul Muratov – în funcție de starea vremii); dificultate traseu: peste medie; timp estimat: 10h; seara – cina și odihna la același hotel (posibilitate de saună sau jacuzzi)

Ziua 3: După micul-dejun plecăm spre România iar pe drum avem câteva obiective de vizitat, surpriză.

Traversăm munții Balkani și ne oprim în locuri memorabile.

Info utile

p

Echipament obligatoriu: Bocanci 3 sezoane, loțiune de protecție solară, buff, polar tehnic, jachetă impermeabilă gore-tex ori similar, mănuși subțiri, bețe de trekking și frontală.

Cost: Tariful se comunică la cerere iar acesta include transport cu MiniVan-ul X2 Adventure și 2 nopți de cazare la hotel în Bansko, în camere duble cu mic-dejun inclus și cheltuielile organizatorice.

Precizări suplimentare: Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la acest eveniment. Ne rezervăm dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica condițiile meteo înainte cu 2-3 zile de eveniment. Locurile sunt limitate.

Rezervări şi contact

Vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat la facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru informaţii suplimentare şi rezervarea unui loc.

Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe bază de plată integrală a taxei de participare.

Telefon / WhatsApp

Facebook

E-mail

X