0747 318 048 office@x2adventure.ro

     Trezitul de dimineață poate da bătăi de cap chiar și persoanelor mai matinale, iar, uneori, poate părea chiar misiune imposibilă, dar alarma care sună a munte, a distracție și voie bună, cu greu poate fi amânată. E acea alarmă pe care o aștepți cu nerăbdare, cu inima deschisă și cu rucsacul pregătit să fie umplut cu aventură montană.

     Alarma care sună devreme sau foarte devreme în weekend e, de fapt, chemarea muntelui care te ademenește cu o zi perfectă de drumeție, căci știi că te așteaptă o doză zdravănă de aer curat, mișcare, priveliști grandioase, adrenalină și endorfine. O astfel de alarmă nu suportă amânare și te face să iubești trezitul de dimineață.

     Benjamin Franklin obișnuia să spună că „trezitul dis de dimineaţă îl fac pe om sănătos, bogat şi înţelept“, iar toate aceste beneficii cresc exponențial atunci când decizi să te trezești devreme pentru a porni într-o drumeție pe munte.

     Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mersul pe munte aduce un boost de sănătate pentru trup și minte, te îmbogățește cu experiențe de neuitat și te face mai înțelept și cumpătat cu fiecare pas pe care îl faci. Liniștea naturii sălbatice te aduce mai aproape de tine și-ți creează mediul necesar pentru a-ți pune gândurile în ordine, iar gașca alături de care vei urca pe munte te va molipsi cu voie bună și poftă de distracție și explorare. Cum ai putea să reziști unei astfel de alarme când știi că îți va aduce entuziasm și un zâmbet mare pe față?

     Alege un vârf montan pe care vrei să îl cucerești (ce zici de drumețiile X2 Adventure în Piatra Craiului sau Cabana Malăiești? Sau începe anul cu o ascensiune către Vf. Piatra Mică a Pietrei Craiului!), pregătește-ți echipamentul de munte și setează-ți alarma care îți va da deșteptarea pentru o zi plină de aventură și distracție!

 

X