0747 318 048 office@x2adventure.ro

Mai mult decât o drumeție montană: X2 Adventure

Organizăm călătorii și drumeții montane, excursii, evenimente sportive,

evenimente de relaxare şi team-building-uri.

Toate sub deviza nici un weekend acasă ! Și totul X 2 !

Portofoliu

In Piatra Craiului catre Varful Piatra Mica

Trekking spre Varful Ascutit - incepe anul in Piatra Craiului

Piatra Mica din Piatra Craiului

Evenimentele noastre sunt dedicate iubitorilor de outdoor. Ne axăm pe nevoile individuale ale participanților,

fiind atenți la dorințele fiecărui membru al grupului. Stabilim numărul participanților în funcție de dificultatea traseelor. 

Masivul lezer Papusa

Varful Negoiu 2535

Narcisele din Baiului

Masivul Ceahlau si Varful Toaca

The Sky is the Limit ! Vf Moldoveanu

Via Ferrata White Wolf

 Suntem tineri și în formă, ne place ceea ce facem, astfel fiecare eveniment este special,

suntem motivați și pregătiți să înfruntăm orice situație.

Paul

Paul

Ghid Montan

Muntele este a doua lui casă. Născut în oraşul dintre munţi, Piatra Neamţ, Paul îndrăgeşte falnicele stânci carpatine încă de când era copil, atât de mult încât, dacă ar număra pașii care l-au purtat pe cărările montane, ar putea face lejer ocolul lumii.

Pasiunea pentru trekking l-a dus pe văi și creste cunoscute sau mai puțin cunoscute, în căutarea unor priveliști ascunse de curiozitatea omului. Și pentru că îi plac oamenii și munții, Paul s-a gândit să îi aducă pe iubitorii de peisaje montane mai aproape de natură, chiar în centrul ei: munții Carpați – acel spectacol nemărginit de culori, aer tare și emoții.

Acum mersul pe munte îi aduce multiple satisfacţii: dincolo de bucuria de a evada în natură, la depășirea propriilor limite fizice (căci, uneori, abordează trasee din cele mai palpitante), la zâmbetul pe care îl au pe buze partenerii de drumeție care, deşi sunt extenuaţi, sunt mândri de cucererirea masivelor montane.

Alexandra

Alexandra

Marketing Specialist

Este pasionată de marketing, dar când pleacă la drum, simte că trăieşte! Drumețiile montane o inspiră și adoră să descopere priveliști noi și, mai ales, oameni pasionați alături de care să schimbe experiențe.

Îi place să atingă „peak-uri”, indiferent că este vorba de rezultatele finale ale campaniilor de marketing, sau vârfuri montane luate la pas. E de părere că, la fel ca în marketing, drumul până în vârf poate fi uneori anevoios, dar tocmai aceasta este frumuseţea munţilor: să te lași copleșit de măreția lor și, totuși, să continui, căci priveliştile adevărate se lasă admirate doar după ore bune de mers prin văi şi strungi. În cele din urmă, orice vârf montan poate fi cucerit, dar cel mai mult contează drumul până acolo.

X2 Adventure și muntele conectează nu doar drumeţii cu natura, dar aduc şi oamenii mai aproape unii de ceilalţi şi leagă prietenii.

X