0747 318 048 office@x2adventure.ro

Trekking spre Varfurile Moldoveanu 2544m, Vistea Mare 2527m si Vanatarea lui Buteanu 2507m !
Noapte la Cabana Podragu 2136m (cabana situata la cea mai mare altitudine din muntii Fagaras)
Grup restrans !
.
Celelalte excursii din portofoliu le gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
.
📌 Program:
🏔️ Ziua1 – sambata: Plecare la ora 5:15 din Bucuresti, de la Pacii, Turbotequila, cu destinatia Balea Lac
Traseul de azi: Balea Lac – Vf. Moldoveanu – Cabana Podragu.
🏔️ Ziua2: Micul dejun la cabana, cafeaua in tihna sub razele soarelui de dimineata, rucsacul in spate si plecam spre Balea Lac. Dar, in drum mai avem cateva obiective: Fereastra Zmeilor, Vf. Capra, Vf. Vanatarea lui Buteanu, Lacul Capra si Vf. Iezerul Caprei.
Duminica in jurul orei 21 suntem in Bucuresti.
.
+ Echipament recomandat: sac de dormit pt. cabana Podragu, bocanci 3 sezoane, lotiune spf, buff, sapca/palarie/protectie de soare pt. cap, bluza polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, manusi, caciula/ buff, bete de trekking si frontala. Cat despre mancare, la Podragu gasim o ciorba calda si un fel de mancare principal. Pentru apa, avem ceva izvoare pe traseu.
Traseul montan pe care il vom parcurge este in mare parte traseu de creasta si este de dificultate peste medie. In prima zi, sambata vom parcurge aprox 10 ore + pauze ( Balea – Moldoveanu – Podragu) iar duminica aprox 5h (Podragu – Fereastra Zmeilor – Capra – Buteanu – Iezerul Caprei – Balea).
.
In momentul inscrierii la excursie veti discuta cu organizatorii despre conditia fizica pentru a va bucura din plin de o experienta inedita.
.
💶 Costul include transportul (Van 8+1 locuri), cazarea (o noapte la cabana Podragul in dormitor comun 8-14 persoane), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
📞 Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
👨‍🏫 Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
#X2Adventure #Fagaras #VfMoldoveanu #Podragu #vfCapra #Buteanu #BaleaLac #MuntiiFagaras #Moldoveanu

X