0747 318 048 office@x2adventure.ro
Trekking spre Varful Vihren si creasta Koncheto
🌄
Traversarea Muntilor Balcani
♥️
Mai multe excursii gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
+ Program:
✅️ Ziua1 (vineri): Plecam la ora 05:30 din Bucuresti, de la Piata Unirii, cu destinatia Lukovit. In jurul orei 10 vom ajunge la Panega Eco Trail unde vom parcurge un traseu de plimbare si relaxare, fara diferenta de nivel, pe poteca amenajata si accesibila indiferent de conditia fizica. Tot aici putem servi si micul dejun intarziat – sau pranzul.
Dupa amiaza suntem la Bansko unde putem avea parte de o cina traditionala, vizitare oras istoric si odihna obligatorie pentru ziua ce urmeaza.
✅️ Ziua2 (sambata): Dimineata la rasarit plecam pe traseul montan spre Varful Vihren 2914m & co (creasta Koncheto, vf. Kutelo1, vf. Kutelo2, lacul Muratov – in functie de starea vremii); dificultate traseu: peste medie; timp estimat: 10h; seara – cina si odihna la acelasi hotel (posibilitate de sauna sau jacuzzi)
✅️ Ziua3 (duminica): dupa micul dejun plecam spre Romania iar pe drum avem cateva obiective de vizitat, surpriza.
Traversam muntii Balkani si ne oprim in locuri memorabile.
👔
Echipament obligatoriu:
Bocanci 3 sezoane, lotiune de protectie solara, buff, polar tehnic, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, manusi subtiri, bete de trekking si frontala.
💸
Costul include transport cu MiniVan-ul X2 Adventure si 2 nopti de cazare la hotel in Bansko, in camere duble cu mic dejun inclus si cheltuielile organizatorice.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
📞
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Organizator: Adventures & Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
X