0747 318 048 office@x2adventure.ro

Weekend plin de aventura! Via Ferrata in Defileul Crisului Repede, Muntii Padurea Craiului, si in Cheile Turzii

+ Program:
Ziua1 (X1 Adventure): Plecare la ora 05:30 din Bucuresti de la Piata Victoriei, cu destinatia Vadu Crisului; Ne propunem sa abordam traseul „Casa Zmeului” – https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/07/13/via-ferrata-casa-zmeului-vadu-crisului-jud-bihor/;
Vom mai vizita in zona: Cascada Vadu Crisului si Pestera Vadu Crisului;
Ziua2 (X2 Adventure): Dupa micul dejun ne propunem sa parcurgem traseele: “Mocanita” – Peretele Zanelor – https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/05/via-ferrata-mocanita-peretele-zanelor-vadu-crisului-jud-bihor/ si „Montana Land” https://viaferrataromania.wordpress.com/2018/04/27/via-ferrata-montana-land-suncuius-jud-bihor/; Seara mergem spre Cheile Turzii.
Ziua3 (X3 Adventure): ne incarcam bateriile la razele soarelui de dmineata in Cheile Turzii dupa care ne pregatim de traseul Sky Fly – https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/03/via-ferrata-sky-fly-grota-lui-hili-cheile-turzii-jud-cluj/; La pranz plecam spre Bucuresti unde estimam sa ajungem in jurul orei 23.

+ Echipament recomandat: Bocanci potriviti pentru via ferrata, echipament via ferrata (casca+ham+lonja), manusi pt via ferrata, buff, jacheta/foita impermeabila gore-tex ori similar, rucsac mic(15-20l) si frontala.
+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), doua nopti de cazare la minihotel/ pensiune in camere de doua persoane cu baie proprie, fotografii si filmari gopro, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice.

+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc rezervat, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+ Grup maxim: 8 persoane + ghid montan autorizat
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/despre-noi/

#X2Adventure #ViaFerrataRomania

X