0747 318 048 office@x2adventure.ro

Weekend plin de aventura si obiective turistice in Tinutul Neamtului!
Hiking in Masivul Ceahlau! Varful Toaca (1904m)

Ziua1: Plecare la ora 05:30 de la Piata Victoriei pe traseul Bucuresti – Buzau – Bacau – Neamt; Ne propunem sa vizitam Ansamblul Curtea Domneasca Piatra Neamt, Manastirile Agapia si Varatec, Casa Veronica Micle si Ruinele Palatului Cnejilor. Dupa amiaza ajungem in Durau si pornim spre Cabana Dochia pe traseul Fantanele – Cascada Duruitoare, cu o durata estimata de 3 ore si dificultate medie.

Ziua2: Ne trezim devreme si mergem pe Varful Toaca pentru a admira unul dintre cele mai frumoase rasarituri de soare. Dupa micul dejun ne luam rucsacul in spate si incepem coborarea.
In timpul ramas din zi, ne propunem sa vizitam Cetatea Neamt, Rezervatia Dragos Voda, Manastirea Petru Voda si Muzeul etno-folcloric Nicolae Popa – http://www.muzeulpopa.ro/hello-world.

Costul include transportul(MiniVan 8+1locuri), cazarea (la Cabana Dochia), asistenta pe traseu oferita de ghid montan si ghid national autorizat si cheltuielile organizatorice.

Nu uitati de bocanci, incaltari usoare pt cabana, guler/buff/caciula, polar, geaca impermeabila, frontala si bete de drumetie.

Pentru noaptea petrecuta la Cabana Dochia nu este nevoie de sac de dormit. Cat despre masa, restaurantul cabanei este bine aprovizionat.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.

Grup maxim: 8 persoane + ghid
————–
Organizator: Paul Events SRL
Telefon: 0747318048
CUI 37527663

#MasivulCeahlau #X2Adventure #VarfulToaca #CabanaDochia #TinutulNeamtului

X