0747 318 048 office@x2adventure.ro
Weekend in Balcani ! Trekking spre cele mai inalte varfuri!
Vf. Musala 2925 mt, Varful Vihren 2914 mt si posibil creasta Koncheto (doar pentru cei care au o conditie fizica peste medie)
 Program:
Ziua1 (vineri): Plecam la ora 02:00 din Bucuresti, de la Piata Unirii, cu destinatia Borovets. In jurul orei 9 vom ajunge la statia de imbarcare a gondolei, ne vom lua in spate rucsacul de tura (20-30l) si vom urca pana la Yastrebets la 2369 mt. Acolo incepem ascensiunea spre Vf. Musala. Dupa amiaza coboram, pana cel tarziu la ora 17:30 trebuie sa fim inapoi la gondola pentru a reveni in Borovets la masina.
Seara ajungem la Bansko unde vom avea parte de o cina traditionala (la hotel, inclusa) si odihna bine meritata dupa o zi plina
Ziua2 (sambata): Dimineata la rasarit plecam pe traseul montan spre Varful Vihren 2914m (si optional creasta Koncheto, vf. Kutelo1, vf. Kutelo2 – in functie de starea vremii si conditia fizica); dificultate traseu: medie panala vf. Vihren; peste medie pentru creasta Koncheto; seara – cina si odihna la acelasi hotel (posibilitate de spa)
Ziua3 (duminica): dupa micul dejun facem o vizita scurta orasului Bansko apoi plecam spre Romania, dar pe drum mai avem cateva obiective de vizitat, surpriza!
Echipament obligatoriu:
Bocanci 3 sezoane, lotiune de protectie solara, buff, polar subtire, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala.
Costul include taxa de participare, transport cu Van-ul X2 Adventure (8+1 locuri) si 2 nopti de cazare la hotel in Bansko, in camere duble, cu m.d. si cina incluse.
Nu este inclus biletul pt. gondola – 20bgn/ pers.
!!! Atentie!!! Aceasta este o tura ce necesita o buna rezistenta fizica si odihna corespunzatoare inainte de plecare!
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la X2 Adventure, pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com sau la telefon 0747318048 pentru mai multe detalii.
Locurile sunt limitate.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/NXfagkgmfTetCHFW8
X