0747 318 048 office@x2adventure.ro
Poti sa ii spui mini-vacanta sau concediu in perioada 11-15 august 🙂
⛰️
Urcam pe cei mai inalti munti din Macedonia si din Muntenegru
Vizitam Skopje, Budva si alte orase
🌄
Exploram Canionul Matka, Lacul Mavrovo, Marea Adriatica si Parcul National Durmitor
Program:
✅️ Ziua1 (vineri): Plecam devreme din Bucuresti cu destinatia Macedonia! Tranzitam Bulgaria si facem cateva pauze scurte la obiective turistice surpriza, dupa care ne indreptam spre Skopje, Macedonia. Seara vom avea parte de odihnina in zona lacului Mavrovo.
✅️ Ziua2: Muntele Korab ne asteapta cu peisaje de poveste! Azi avem parte de drumetie spre cel mai inalt varf situat la granita dintre Macedonia si Albania.
Durata estimata a traseului este 10 ore cu pauze incluse si cu o diferenta de nivel de aprox. 1200m. Dificultatea este redusa, fara pasaje tehnice.
Seara ne relaxam in zona lacului Mavrovo.
✅️ Ziua3: Azi este despre vizitare si relaxare (musculara :))
Plecam spre Muntenegru, tranzitam Kosovo si Albania. Ne vom bucura de de Marea Adriatica in zona Budva, pentru plaja, baie si inot (nu uitati costumul de baie)!
✅️ Ziua4: O noua experienta ne asteapta! Exploram muntii din Muntenegru. Varful Bobotov Kuk (2523m) din Parcul National Durmitor! Durata estimata traseu: 12h cu diferenta de nivel 1200m, dificultate medie, cu cateva pasaje tehnice.
✅️ Ziua5: Pornim spre casa! Ne asteapta un drum destul de lung dar placut, cu muzica buna in Van si rememorarea experientelor traite. Daca timpul ne permite, vom mai avea parte de cateva pauze scurte la diferite obiective turistice (tranzitam Serbia).
👔
Echipament obligatoriu:
Ghete pentru 3 sezoane, pantaloni lungi de drumetie, tricouri tehnice (cel putin 3 buc.), buff/guler, sapca/ palarie anti-uv, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, lotiune de protectie solara, manusi subtiri, ciorapi tehnici (exclus bumbac), bete de trekking si frontala.
❗❗❗
Intrucat vom avea 2 locatii de cazare (2 nopti in Macedonia si 2 nopti in Muntenegru), iar pe drum vom face diferite pauze printre care una la Marea Adriatica, va recomandam sa fiti cat mai eficienti in organizarea bagajelor. Puteti incerca o varianta “quickly pack quickly unpack” astfel incat sa ne bucuram cat mai mult de timpul petrecut la obiectivele evenimentului.
💸
Pretul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (4 nopti la hotel in camere duble/ triple -> 2 in Macedonia si 2 in Muntenegru), asistenta pe traseu oferita de catre ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice. Bonus: fotografii de pe traseu.
👨‍🏫
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
📞
+ Va rugam sa ne contactati telefonic sau whatsapp la +40747318048, prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
Mai multe aventuri si experiente aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
X