0747 318 048 office@x2adventure.ro
Esti pregatit?
Ai curaj sa incerci ceva nou?
Lansam o noua provocare!
Dam startul unei serii inedite de experiente in natura: X3 Adventure – excursie montana in grup restrans (3 persoane). Fie ca este vorba de drumetie montana, alergare montana, tura de mtb, via ferrata, catarare la stanca sau rapel, toate sunt de acum la indemana ta.
In fiecare saptamana, miercuri, mergem la munte! Si tu meriti o pauza de la rutina saptamanii.
Poti sa o numesti ‘week-brake’ sau cum doresti, dar noi stim foarte bine ce avem de facut: sa iti oferim un traseu frumos in natura de care sa te bucuri pe deplin!
Va propunem o experienta inedita in Masivul Piatra Craiului: Creasta Sudica, parcursa integral!
Echipament obligatoriu:
Bocanci de drumetie montana 3 sezoane, polar, bluza de corp/tricou de schimb, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, buff, manusi, bete de trekking si frontala.
Apa de baut: 3-4L
Mancare/ gustari: va rugam sa aveti de acasa in rucsac. Nu trecem pe la nicio cabana, facem doar pauze scurte pe traseu.
Dificultate traseu: ridicata
Durata estimata: 12h
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment. Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Taxa de participare include asistenta pe traseu oferita de catre ghid montan autorizat.
Grupul este de maxim 5 participanti.
In ceea ce priveste transportul, putem pune la dispozitie pentru cei din Bucuresti Van-ul @X2 Adventure iar costul aferent va fi calculat in functie de numarul de persoane.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la X2 Adventure, pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com sau la telefon 0747318048 pentru alte detalii.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Atentionari speciale: In aceasta perioada trebuie sa respectam normele impuse de autoritati.
X