0747 318 048 office@x2adventure.ro
Mini-vacanta in Dolomiti, Italia, Tirolul de sud!
Trasee de dificultate medie
Lacuri instagramabile
Creste si varfuri montane ce iti taie respiratia
Cazare in apartament
Deplasari zilnice cu minivan
Preluare-predare de la aeroportul din Treviso (TSF)
+ Program:
Ziua1 (miercuri 9 octombrie): Decolare din Bucuresti la pranz (recomandam zborul Ryanair 12.10) spre Venetia (Treviso); Preluare de catre ghid din aeroport in jurul orei 14 si plecare spre munte, in zona Cortina d’Ampezzo (cu auto 8+1 locuri).
Ajungem dupa pranz si in functie de starea vremii de putem bucura de un prim obiectiv, posibil un traseu scurt si de dificultate redusa (cum ar fi Cinque Torri, Lago di Braies sau altele).
Apoi ne retragem spre zona in care avem un apartament inchiriat pentru urmatoarele 4 nopti.
Zilele 2+3+4: vom alege in fiecare zi unul dintre următoarele obiective (întrucât sunt in zone diferite ne vom decide în funcție de starea vremii si a gradului de dificultate): Tre Cime di Lavaredo cu urcare pe Monte Paterno, Lago di Braies, Piz Boe, Monte Faloria, Lacul Misurina, Punta Fiames cu urcare pe via ferrata Michielli-Strobel, Lagazuoi sau altele.
Ziua5 (duminica): Un ultim traseu cu dificultate redusa in zona dupa care vizitam Treviso – pizza si gelato pana dupa pranz si ne luam “la revedere” de la ghid. Predare la aeroport in jurul orei 17 (recomandam zborul ryanair 19.00).
*** Aici se poate opta pentru transport cu auto spre Romania (ghidul va pleca dupa predarea grupului). Intrebati pentru mai multe detalii.
+ Echipament obligatoriu:
Pantofi sport pentru trekking si via ferrata – de preferat semighete approach, echipament via ferrata (casca+ham+lonja – putem inchiria noi), manusi de via ferrata, bluza si pantaloni rezistenti la vant, geaca de puf subtire, geaca impermeabila gore-tex ori similar, polar buff/guler, frontala, rucsac 15-25l pt turele zilnice, bete de trekking optional.
+ Costul include cazarea, inchirierea auto si ghidul insotitor
+ Costuri suplimentare: biletul de avion dus-intors București – Treviso (intre 39 si 149 euro – grabiti-va pentru pret redus), combustibil+ taxe de drum +parcari (estimat 40-50 euro/pers.), gondole pentru unele trasee (20-30 euro/pers) si cheltuielile personale.
Alte cheltuieli in afara celor mentionate, nu sunt incluse.
+ Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+ Grup orientativ: 8 participanti
+ Organizator: Adventures & Events SRL
CUI 37527663
Telefon: +40747318048
X