0747 318 048 office@x2adventure.ro

Va invitam la drumetie montana de iarna pe un traseu de poveste, in cea de-a doua zi de Craciun !

Obiective propuse: Cabana Malaiesti si Valea Glajeriei
Dificultate: traseu mediu de iarna.

Loc de plecare: Parc Herastrau – Metrou Aviatorilor
Ora plecarii: 06:00
Ora intoarcerii: 21:00 (estimat)

Sugestii: energie pozitiva, civilizatie si responsabilitate.

Echipament obligatoriu: bocanci de munte, pantaloni de drumetie, polar, bluza de corp si sosete de schimb, ochelari de soare, caciula, manusi, guler/buff, haina/jacheta impermeabila, frontala, parazapezi; optional bete de trekking, coltari / lanturi pt bocanci, termos cu ceai cald.
Trebuie sa aveti la voi apa si mancare pentru toata ziua. Pe drum vom opri doar la benzinarii. Gasim o ciorba calda la Cabana Malaiesti.

Costuri: 130Ron/ persoana – include transportul, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula calatoria. Rezervarea unui loc se face pe baza de plata. In caz de anulare a evenimentului de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail office@x2adventure.ro pentru rezervarea unui loc. Acest eveniment se organizeaza cu cel putin 6 persoane..

Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
J40 /6532 /2017
IBAN: RO93 INGB 0000 9999 0685 9174

#CabanaMalaiesti #X2Adventure #iarnapemunte  #CraciunLaMalaiesti

X