0747 318 048 office@x2adventure.ro
Weekend in Muntii Rila si Muntii Pirin! Trekking spre Varfurile Vihren si Musala! Bonus: Pestera Devetashka si Cascadele Krusune.
Program:
Ziua1 (vineri): Plecam la ora 05:00 din Bucuresti, de la Piata Victoriei, cu destinatia Bansko, Bulgaria; Obiective turistice pe traseu – Pestera Devetashka, Cascadele Krusune si orasul Lovech; dupa amiaza – vizitare Old Bansko
Ziua2 (sambata): Dimineata la rasarit plecam pe traseul montan spre Varful Vihren 2914m & co (Vf. Muratov, vf. Kutelo, creasta Koncheto – in functie de starea vremii); dificultate traseu: peste medie; timp estimat: 10-12h; seara – cina si odihna la acelasi hotel (posibilitate de jacuzzi si sauna)
Ziua3 (duminica): Varful Musala 2925m (dificultate medie; durata estimata: 6-8h) si drumul de intoarcere spre Bucuresti.
Echipament obligatoriu:
Bocanci 3 sezoane, lotiune de protectie solara, buff, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala.
Costul include taxa de participare, transport cu Van-ul X2 Adventure si 2 nopti de cazare la hotel in Bansko, in camere duble, cu m.d. inclus.
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la X2 Adventure, pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com sau la telefon 0747318048 pentru mai multe detalii.
Locurile sunt limitate.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Atentionari speciale: In aceasta perioada vom aplica normele impuse de autoritati.
Noi punem la dispozitie Van-ul X2 Adventure pentru cei care doresc sa calatorim impreuna si vom oferi echipament de protectie si dezinfectanti.
Toate activitatile se desfasoara in natura, in spatii larg deschise. Pauzele de masa le vom lua tot in natura si vom servi ce avem in rucsac de acasa.
X