0747 318 048 office@x2adventure.ro
Mini-vacanta in Dolomiti, Italia, Tirolul de sud!
+ Program:
Ziua1(miercuri): Plecam din Bucuresti cu primul zbor spre Venetia; Închiriem masina/ masini din aeroport si plecam spre munte. Ajungem in jurul pranzului si parcurgem un prim traseu de dificultate medie. Apoi ne retragem spre zona in care vom avea 1 sau 2 apartamente in functie de mărimea grupului.
Zilele 2+3+4: vom alege in fiecare zi unul dintre următoarele trasee (întrucât sunt in zone diferite ne vom decide în funcție de starea vremii si a gradului de dificultate): via ferrata Brigata Tridentina – Pisciadu, Tre Cime di Lavaredo, via ferrata SaaS Rigais, Piz Boe, via ferrata Sci Club 18 Faloria si Lacul Sorapis.
Ziua5: vizitam Verona sau Veneția, returnam mașinile închiriate si zburam spre România.
+ Echipament obligatoriu:
Pantofi sport approach pt. trekking si via ferrata, echipament via ferrata (casca+ham+lonja+manusi), bluza si pantaloni rezistenti la vant, geaca impermeabila gore-tex ori similar, buff/caciula/guler, frontala, rucsac 15-25l pt turele zilnice, bete de trekking optional.
+ Costul include biletul de avion dus-intors București – Veneția, masinile închiriate si combustibilul, cazarea in apartamente de 5 persoane, fotografii si filmari sport, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice.
+ Costuri suplimentare: aprox. 60 euro pt telegondole/telecabine pt. acces obligatoriu in unele trasee.
De asemenea echipamentul pt via ferrata (va putem ajuta sa rezervati) si cheltuielile personale in afara celor mentionate, nu sunt incluse.
+ Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+ Grup maxim: 8 participanti + 2 ghizi
Excursia se organizeaza pentru minim 4 participanti ce vor fi insotiti de un ghid.
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro
X