0747 318 048 office@x2adventure.ro

🌄Trekking spre Varfurile Mytikas 2918m, Skala 2866m si Skolio 2911m
⛪️
Monumentul Unesco Meteora si relaxare la Marea Egee
🚲
Orasul Thessaloniki pe biciclete
👥
Grup restrans (8-10 persoane)
💯
Celelalte excursii din portofoliul nostru le gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
📅
+ Program:
Ziua1 – joi: plecam devreme, la ora 5.00 din Bucuresti de la Piata Unirii, cu destinatia Litochoro – Grecia; durata estimata drum: 10h. Dupa o scurta plimbare in oraselul de la poalele Olimpului, mergem cu masina pana la Prionia si urcam apoi pe munte la Refugiul A (Spilios Agapithos) 2100m, aprox 3,5h si dificultate redusa; seara – cina si odihna, dormitor comun 8-16 persoane.
Ziua2: Traseu montan: Refugiul A – Vf. Skala (2866m) – Vf. Mytikas (2918m) – Vf. Skolio (2911m) – refugiul A – Prionia + baie/inot in Marea Egee (de la 2918m la 0m) si cina greceasca la malul marii (calamari, caracatita, tzatziki & co).
Pentru cei cu mai putina experienta pe munte, traseul poate fi parcurs fara dificultate pana la vf. Skala si retur la refugiu.
Ziua3: Vizitam Meteora (in prima parte a zilei). Dupa amiaza program de voie – relaxare la plaja; plimbare in zona Leptokarya; cina greceasca la malul marii.
Ziua4: Admiram rasaritul de soare, servim o cafea la malul marii si plecam spre Thessaloniki. Vizitam orasul pe biciclete (inchiriate) si servim un brunch, dupa care pornim pe drumul de intoarcere spre Bucuresti.
👔
+ Echipament recomandat: Sac de dormit subtire pt refugiu (Spilios Agapitos Refuge A), ghete de munte pentru 3 sezoane, lotiune spf, buff, sapca/palarie/protectie de soare pt. cap, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, manusi subtiri, bete de trekking si frontala.
ℹ️
Traseul montan de la Vf. Skala si pana la Vf. Mytikas este de dificultate ridicata. Cei care nu au experienta pe trasee montane de creasta si nici o conditie fizica adecvata, ne pot astepta la Vf. Skala. In momentul inscrierii la aceasta aventura veti discuta cu organizatorii pentru a va bucura din plin de o experienta inedita.
💸
+ Cost: 329 euro include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (o noapte la cabana refugiu Spilios Agapitos la alt. aprox. 2100m si 2 nopti la malul marii in zona Leptokarya la hotel in camere duble/ triple), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
⚠️
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
📞
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
🤝
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
.
#X2Adventure #Greece #Mytikas #Olimp #Skala #Skolio #Litochoro #Thessaloniki #Meteora #Platamon #trekking #mountain #adventure #travel

X