0747 318 048 office@x2adventure.ro
Combo munte & mare in Grecia
Trio 2800+ pe Muntele Olimp
Meteora, monument Unesco
Program:
Ziua 1: Plecam joi dimineata (5.00) din Bucuresti de la Piata Unirii – din fata de la Horoscop cu destinatia Litochoro; Ajungem in jurul orei 15.00 in zona, servim o gustare de pranz, facem o plimbare in oraselul de la poalele Olimpului, ne echipam si urcam pe munte pana la 2100m, la Refugiul Spilios Agapitos.
Durata traseu: aprox. 3,5h, dificultate redusa.
Ziua 2: Traseu montan Refugiul A – vf. Skala 2866m – Vf. Mytikas 2918m – Vf. Skolio 2912m – Refugiul A – parcare Prionia.
Dificultate redusa pana la Skala.
Traseu dificil ce necesita o pregatire fizica si psihica adecvata intre Skala si Mytikas.
Seara suntem la malul marii! de la 2918 la 0 m – baie in mare si cina greceasca.
Ziua 3: Alergarea de dimineata pe malul marii / o cafea buna la rasarit. Meteora si relaxare la plaja; cina greceasca la malul marii.
Ziua 4: Drumul de intoarcere la Bucuresti cu 2 ore de plimbare pe biciclete (tur de oras), un brunch si o inghetata in Thessaloniki.
👔 Echipament obligatoriu pentru urcarea pe munte: ghete de drumetie 3 sezoane, geaca de puf subtire, jacheta waterproof, polar, manusi, caciula, guler/buff, bete de trekking si frontala.
Apa, sandvisuri / batoane/ fructe/ gustari putem cumpara de la un market din Litochoro, inainte de intrarea in traseul montan.
Restaurantul de la Cabana Refugiu Spilios Agapitos este foarte bine aprovizionat, practic nu trebuie sa ne incarcam rucsacul cu mancare.
Pentru noaptea la refugiu este nevoie de un sac de dormit subtire sau de o lenjerie de sac, intrucat fiecare persoana primeste un pat, o perna si cate 2 pături.
Programul poate suferi modificari in functie de starea vremii.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura ori de a anula evenimentul.
Costul include transportul (MiniVan 7+1 locuri), cazarea (o noapte la Refugiul Cabana de pe muntele Olimp si 2 nopti in Leptokarya la hotel in camere duble si triple in functie de grup, pe sexe), echipamentul tehnic de grup daca va fi cazul (corzi, carabiniere), fotografii si filmari pe traseu, asistenta oferita de catre ghid montan si cheltuielile organizatorice.
Costuri suplimentare (neincluse): cheltuielile personale in afara celor mentionate, taxele de drum/ vignette, accesul auto si parcarile acolo unde este cazul (se impart la numarul de participanti – aprox. 10-15 euro/pers.) si accesul la muzeele din Meteora.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la telefon/ whatsapp +40747318048, la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Organizator: Adventures & Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan.
Telefon: 0747318048
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
.
#X2Adventure #Greece #MountOlympus #Mytikas #Skolio #MareaEgee #Meteora #Trekking #trip #Vacanta
X