0747 318 048 office@x2adventure.ro

Drumetie montana spre Varful Moldoveanu la inceputul lui 2019 !

Loc de intalnire: Turbotequila, Iuliu Maniu, statia de metrou Pacii
Traseu: Stana lui Burnei, Caldarea Vaii Rele, Varful Vistea Mare 2527m, Varful Moldoveanu 2544m
Dificultate: traseu mediu+

Atentie!
Traseul este de dificultate medie, dar daca vom avea parte de zapada, traseul va fi ceva mai solicitant. Daca vremea se anunta neprietenoasa cu 2-3 zile inainte, vom reprograma aceasta tura.

Durata estimativa traseu: 9 ore

Sugestii: energie pozitiva, civilizatie si responsabilitate;

Echipament obligatoriu: bocanci de munte, pantaloni de drumetie pentru sezonul rece, polar tricou si sosete de schimb, ochelari de soare, caciula, manusi, guler/buff, haina/jacheta de ploaie si vant, frontala, parazapezi; optional: bete de trekking, coltari / lanturi pt bocanci, termos cu ceai cald.
Trebuie sa aveti la voi apa si mancare pentru toata ziua. Pe drum vom opri doar la benzinarii.

Costul include transportul cu Microbuz 19+1 locuri sau 8+1 locuri pana la Nucsoara apoi transfer cu masini locale pe drumul forestier pana la Stana lui Burnei si asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat (1 sau 2 in functie de numarul participantilor).

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula calatoria. Rezervarea unui loc se face pe baza de plata. In caz de anulare a evenimentului de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail office@x2adventure.ro pentru rezervarea unui loc. Acest eveniment se organizeaza cu cel putin 6 persoane.
————–
Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
J40 /6532 /2017
IBAN: RO93 INGB 0000 9999 0685 9174

X