0747 318 048 office@x2adventure.ro

Trekking spre Varful Ipsarion pe Insula Thassos la inceput de vara, weekend la puterea X2 !

+ Program:
Ziua1: Plecare la ora 05:30 din Bucuresti, Piata Unirii, cu destinatia Thassos – Grecia; durata estimata drum: 8h + ferry-boat;

Ziua2: Micul dejun la malul marii si turul insulei: orasul Panagia, muzeul folcloric din Theologos si plaje detinatoare de Blue Flag. Si de ce nu? Baie in Marea Egee, temperatura apei este deja potrivita!

Ziua3: Trekking spre Vf Ipsarion: durata estimata: 6-7 h, dificultate medie; diferenta de nivel 1100m .
De pe varf vom avea o priveliste deosebita spre partea estica a insulei: satul Potamia, Skala Potamia si apele verzi-albastre ale golfului; Dupa coborare, servim cina in stil traditional grecesc.

Ziua4: Rasaritul la malul marii Egee si drumul de intoarcere spre Bucuresti, cu pauza de vizitare si masa de pranz la Veliko Tarnovo, Bulgaria.

+ Echipament recomandat: bocanci 3 sezoane, lotiune spf, costum de baie, buff, sapca/palarie/protectie de soare, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala.

+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), taxa de ferry-boat, 3 nopti de cazare la minihotel in camere de 2 persoane, fotografii si filmari gopro, asistenta pe traseu oferita de ghid montan si ghid de turism autorizat si cheltuieli organizatorice.

+ Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc rezervat, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+ Grup maxim: 8 persoane + ghid
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/despre-noi/

#X2Adventure #Ipsarion #Thassos #SkalaPotamia #Grecia

X