0747 318 048 office@x2adventure.ro
Weekend prelungit in Istanbul, pe doua continente: Europa si Asia
Grup restrans!
+ Program:
Ziua1: Plecam din Bucuresti cu destinatia Turcia.
Obiective turistice pe traseu – traversarea Bulgariei pe timp de noapte. Opriri doar la benzinarii. Intram in Turcia. Traversam orasul Edirne si mergem mai departe. Dimineata devreme ajungem la Istanbul.
Ziua2: Pentru azi ne propunem sa vizitam Catedrala Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Moscheea Albastra, Arasta Bazaar, Galata Bridge, Basilica Cisterne si alte obiective din partea europeana a orasului. Incheiem seara cu o cina traditionala cu preparate din bucataria turceasca.
Ziua3: Insula Büyükada (Insula Printilor)
Ziua4: Servim micul dejun la hotel si plecam pe celalalt continent: Asia. Dupa traversarea celebrului pod peste Bosfor vom vizita cea mai mare moschee din Istanbul si vestitul cartier de zgarie-nori. Sa nu uitam de Turnul Sapphire!
Dupa amiaza revenim in partea europeana si vom avea program de voie: cine doreste poate sa mearga la cumparaturi in Marele Bazar iar cine nu, poate sa opteze pentru o plimbare prin zona pietonala, hotelul nostru fiind localizat in apropiere. Daca timpul ne permite, adaugam pe lista Turnul Galatei, strada Istiklal si Piata Taksim.
Ziua5: Dupa micul dejun plecam spre Edirne, unde vom face o scurta vizita orasului, in limita timpului disponibil, apoi ne continuam drumul de intoarcere spre Bucuresti.
Echipament recomandat:
Imbracaminte si incaltaminte lejera dar si o jacheta waterproof; temperatura medie in Istanbul este mai ridicata decat in Romania.
Costul include taxa de participare, transport cu Van-ul X2 Adventure (max. 8 pers.) si 3 nopti de cazare la hotel in Istanbul, in camere duble, cu mic dejun inclus.
Alte costuri neincluse, orientative:
Topkapi – 100 TRY
Basilica Cisterna – 30 TRY
Traversare Ferry pe Insula Büyükada – 30 TRY
Inchiriere bicicleta pe insula – 20 TRY
Sapphire Tower – 55 TRY
Galata Tower – 35 TRY
Pentru intrarea in Turcia este nevoie de pasaport valabil cel putin 6 luni. De asemena va recomandam sa aveti la voi si cash (Turkish Lira).
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid de turism autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Conditiile de calatorie in Turcia: https://www.mae.ro/travel-conditions/3753#791
X