0747 318 048 office@x2adventure.ro

Hiking in Masivul Ceahlau! Varful Toaca (1904m)

Loc de plecare: Piata Victoriei
Ora plecarii: 5:30 (sambata)
Ora intoarcerii: 22:30 (estimat)

Obiective propuse: Varful Toaca, Muntele CeahlauCabana Dochia, Masivul Ceahlau

Sambata: Masivul Ceahlau si Cabana Dochia
In jurul pranzului ajungem la Durau, lasam microbuzul, ne echipam si incepem urcarea pe Ceahlau. Spre lasarea serii ajungem la Cabana Dochia, ne vom caza si vom lua cina.
Va fi o seara specifica la cabana, cu relaxare si povesti de munte si ne vom bucura de cerul instelat (daca nu vor fi nori). Cine doreste, putem face o drumetie scurta pe platoul montan, la lumina frontalei.

Duminica dimineata, cine se trezeste devreme, vede rasaritul de pe Varful Toaca, iar dupa micul dejun, coboram in Durau si plecam spre Bucuresti.
Daca timpul ne permite, vizitam Rezervatia de Zimbri Dragos Voda de la Vanatori Neamt sau Cetatea Neamtului.

Costul include transportul, cazarea (la Cabana Dochia in camere de 4 locuri cu baie proprie sau 7 locuri cu baie la comun), asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.

Sugestii: energie pozitiva, civilizatie si responsabilitate.

Echipament obligatoriu: bocanci de drumetie 3 sezoane sau de iarna, parazapezi, incaltari usoare pt cabana, pantaloni de drumetie, bluza de corp, tricouri si sosete de schimb, ochelari de soare, guler/buff/caciula, geaca de iarna, jacheta/pelerina de ploaie si vant; frontala; bete de trekking optional. Pentru noaptea petrecuta la Cabana Dochia nu este nevoie de sac de dormit.

Trebuie sa aveti la voi apa si gustari pentru drum, deoarece vom opri doar la benzinarii. Restaurantul cabanei Dochia este bine aprovizionat si calitatea preparatelor servite este una superioara.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula calatoria. Rezervarea unui loc se face pe baza de plata. In caz de anulare a evenimentului de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Locuri disponibile: 16

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.

Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
J40 /6532 /2017
IBAN: RO93 INGB 0000 9999 0685 9174

X