0747 318 048 office@x2adventure.ro

Hiking in Masivul Ceahlau! Varful Toaca (1904m)

Loc de plecare: Piata Victoriei
Ora plecarii: 5:30 (sambata)
Ora intoarcerii: 22:00 (estimat)

Obiective propuse: Varful Toaca, Muntele Ceahlau, Cabana Dochia, Masivul Ceahlau

Sambata: Masivul Ceahlau si Cabana Dochia
In jurul pranzului ajungem la Durau, lasam microbuzul, ne echipam si incepem urcarea pe Ceahlau. Spre lasarea serii ajungem pe platoul montan din jurul cabanei Dochia, de unde vom admira apusul de soare, ne vom caza si vom lua cina.
Va fi o seara specifica la cabana, cu relaxare si povesti de munte si ne vom bucura de cerul instelat (daca nu vor fi nori). Optional, vom face o drumetie prin zapada pe platoul montan, la lumina frontalei.

Duminica dimineata, cine se trezeste devreme, vede rasaritul de pe Varful Toaca, iar dupa micul dejun, coboram in Durau si plecam spre Bucuresti.
Daca timpul ne permite, vizitam Rezervatia de Zimbri Dragos Voda de la Vanatori Neamt sau Cetatea Neamtului.

Costul este 320RON si include transportul, cazarea (la Cabana Dochia in camere de 4 locuri cu baie proprie), asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.

Sugestii: energie pozitiva, civilizatie si responsabilitate.

Nu uitati de parazapezi, incaltari usoare pt cabana, ochelari de soare si vant, guler/buff/cagula/caciula, jacheta impermeabila, frontala si bete de trekking. Pentru noaptea petrecuta la Cabana Dochia nu este nevoie de sac de dormit.

Trebuie sa aveti la voi apa si gustari pentru drum, deoarece vom opri doar la benzinarii. Restaurantul cabanei Dochia este bine aprovizionat si calitatea preparatelor servite este una superioara.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula calatoria. Rezervarea unui loc se face pe baza de plata. In caz de anulare a evenimentului de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Locuri disponibile: 8

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.

Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
J40 /6532 /2017
IBAN: RO93 INGB 0000 9999 0685 9174

#MasivulCeahlau #X2Adventure #VarfulToaca #CabanaDochia

Poze de data trecuta:
https://www.facebook.com/pg/x2adventure/photos/?tab=album&album_id=604476536649455

X