0747 318 048 office@x2adventure.ro
Weekend plin de aventura! Via Ferrata in Cheile Sugaului, Munticelu si Hiking in Masivul Ceahlau! Varful Toaca (1904m)
Loc de plecare: Piata Victoriei
Ora plecarii: 5:30
Ora intoarcerii: 22:00 (estimat)
Ziua 1: Via Ferrata Astragalus (sau Pestera Munticelu pt cei care nu vor sa faca via ferrata) si Cabana Dochia, Masivul Ceahlau
Ziua 2: Rasaritul vazut de pe Varful Toaca, Lacul Izvorul Muntelui si alte obiective de pe traseu in functie de timpul ramas pana la Bucuresti.
Costul include transportul cu Van 8+1 locuri, cazarea (la Cabana Dochia), asistenta pe traseu atat la via ferrata cat si pe Ceahlau oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice. Suplimentar, la Via Ferrata Astragalus se percepe taxa de acces in valoare de 20 ron/persoana iar pt Parcul National Ceahlau 6 ron/persoana.
Echipament recomandat: Bocanci 3 sezoane, lotiune de protectie solara, buff, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, tricouri de schimb pe traseu, bete de trekking, frontala si echipament de via ferrata (ham+casca+lonja – putem sa rezervam noi la costul de 30ron/ persoana).
Pentru noaptea petrecuta la Cabana Dochia nu este nevoie de sac de dormit. Cat despre masa, restaurantul cabanei este bine aprovizionat.
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la X2 Adventure, pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com sau la telefon 0747318048 pentru mai multe detalii.
Locurile sunt limitate.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Atentionari speciale: trebuie sa respectam normele impuse in aceasta perioada de catre autoritati. Toate activitatile se desfasoara in natura, in spatii larg deschise. Pauzele de masa le vom lua tot in natura si vom servi ce avem in rucsac de acasa.
#ViaFerrataRomania #ViaFerrataAstragalus #MasivulCeahlau #X2Adventure #VarfulToaca #CabanaDochia
X