0747 318 048 office@x2adventure.ro
Weekend plin de aventura! Via Ferrata in Cheile Sugaului, Munticelu si Hiking in Masivul Ceahlau! Varful Toaca (1904m)
Loc de plecare: Piata Victoriei
Ora plecarii: 5:30
Ora intoarcerii: 22:00 (estimat)
Ziua 1: Via Ferrata Astragalus – durata estimata 2-3h (sau Pestera Munticelu pt cei care nu vor sa faca via ferrata) si Cabana Dochia, Masivul Ceahlau – urcare aprox. 2-3h, dificultate redusa.
Ziua 2: Rasaritul de soare admirat de pe Varful Toaca, Via Ferrata Wild Ferenc – durata estimata 2h, si drumul de intoarcere spre Bucuresti
Costul include transportul cu MiniVan 8+1 locuri, cazarea (la Cabana Dochia), asistenta pe traseu atat la via ferrata cat si in Masivul Ceahlau oferita de catre ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice.
Suplimentar, la Via Ferrata Astragalus se percepe taxa de acces in valoare de 20 ron/persoana, pt. Parcul National Ceahlau 6 ron/persoana iar echipamentul de ferrata – 50 ron/persoana pt. ambele zile.
Echipament recomandat: Bocanci 3 sezoane, buff, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, 2 tricouri/bluze de schimb pt. traseu, bete de trekking, frontala, echipament de via ferrata (ham+casca+lonja – putem sa rezervam noi) si rucsac mic (15-20l) pt traseele de via ferrata.
Pentru noaptea petrecuta la Cabana Dochia nu este nevoie de sac de dormit. Cat despre masa, restaurantul cabanei este bine aprovizionat.
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc. Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon/ whatsapp: +4 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Grup maxim: 7 persoane + ghid montan autorizat
Atentionari speciale: trebuie sa respectam normele impuse in aceasta perioada de catre autoritati. Toate activitatile se desfasoara in natura, in spatii larg deschise. Pe drum vom face pauze doar la benzinarii.
Detalierea traseului Astragalus: https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/07/via-ferrata-astragalus-cheile-sugaului-munticelu-jud-neamt-langa-cheile-bicazului/
Detalierea traseului Wild Ferenc: https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/06/via-ferrata-wild-ferenc-lacul-rosu-cheile-bicazului-jud-harghita/
Va recomandam aceste articole scrise de noi dupa excursia din sezonul trecut:
http://www.x2adventure.ro/2020/07/27/via-ferrata-astragalus/
http://www.x2adventure.ro/2020/08/05/via-ferrata-wild-ferenc-wild-pe-bune-%f0%9f%98%ac/
X