0747 318 048 office@x2adventure.ro
Drumetie montana de o zi in Fagaras, spre cel mai inalt varf din Romania: Vf. Moldoveanu 2544m
Program:
✅ Ziua1(sambata): Plecam devreme din Bucuresti de la Piata Victoriei cu destinatia Nucsoara, Arges. Dupa o scurta pauza, ne “imbarcam” in masinile locale si pornim spre Stana lui Burnei pe un drum de aproximativ 40km care dureaza in jur de 2h.
Traseul orientativ pe care il vom parcurge pe munte: Stana lui Burnei – Valea Rea – Iezerul Triunghiular – Portita Vistei – vf. Vistea Mare 2527m – vf. Moldoveanu.
+ Echipament obligatoriu:
Ghete de munte 3 sezoane sau incaltaminte de approach, 2 tricouri de schimb, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, buff/guler, sapca/ protectie de soare, lotiune spf, frontala, trusa medicala personala si bete de trekking optional.
💸 Costul include transportul pana la Nucsoara, asistenta pe traseu oferita de catre ghid montan autorizat si cheltuielile organizatorice. Bonus: albumul foto al turei postat pe canalele noastre media.
Pentru inchirierea autoturismelor locale obligatorii pentru a parcurge drumul forestier, se va achita suplimentar cash la fata locului.
Alte cheltuieli in afara celor mentionate, nu sunt incluse.
❗ Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza.
🖋️ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+ Grup maxim: 16 participanti
+ Organizator: Adventures & Events SRL
CUI 37527663
Telefon/whatsapp: +40.747.318.048
X