0747 318 048 office@x2adventure.ro
Trekking spre Varfurile Mytikas 2918m, Skala 2866m si Skolio 2911m !
O zi de plaja la malul marii !
Monumentul Unesco Meteora !
Orasul Thessaloniki pe biciclete !
Grup restrans (8-10 persoane) !
Celelalte excursii din portofoliul nostru le gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
+ Program:
Ziua1 – sambata: plecam devreme, la ora 3:30 din Bucuresti de la Piata Unirii, cu destinatia Litochoro – Grecia; durata estimata drum: 10h + pauze. Dupa o scurta plimbare in oraselul de la poalele Olimpului, mergem cu masina pana la Prionia si urcam apoi pe munte la Refugiul A, 2100m, aprox 3,5h si dificultate redusa; seara – cina si odihna, dormitor comun 12-16 persoane.
Ziua2: Traseu montan: Refugiul A – Vf. Skala (2866m) – Vf. Mytikas (2918m) – Vf. Skolio (2911m) – refugiul A – Prionia + baie/inot in Marea Egee (de la 2918m la 0m) si cina greceasca la malul marii (calamari, caracatita, tzatziki & co)
Ziua3: Relaxare la malul marii, plimbare si vizitare in zona: Paleos Panteleimonas, Litochoro, castelul Platamon, cina traditionala greceasca.
Ziua4: Vizitam Meteora; dupa amiaza program de voie – relaxare la plaja; plimbare in zona Leptokarya.
Ziua5: Admiram rasaritul de soare, servim o cafea la malul marii si plecam spre Thessaloniki. Vizitam orasul pe biciclete (inchiriate) si servim un pranz dupa care pornim pe drumul de intoarcere spre Bucuresti.
+ Echipament recomandat: Sac de dormit subtire pt refugiu (Spilios Agapitos Refuge A), bocanci 3 sezoane, lotiune spf, buff, sapca/palarie/protectie de soare pt. cap, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala. Posibil si coltari / crampoane in functie de vreme, vom verifica cu 2 zile inainte.
Traseul montan de la Vf. Skala si pana la Vf. Mytikas este de dificultate ridicata. Cei care nu au experienta pe trasee montane de creasta si nici o conditie fizica adecvata, ne pot astepta la Vf. Skala. In momentul inscrierii la excursie veti discuta cu organizatorii acest aspect pentru a va bucura din plin de o experienta inedita.
+ Cost include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (o noapte la cabana refugiu Spilios Agapitos la alt. aprox. 2100m si 3 nopti la malul marii in zona Leptokarya la hotel in camere duble), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
X