0747 318 048 office@x2adventure.ro

Trekking spre Varfurile Mytikas 2918m, Skala 2866m si Skolio 2911m !
.
Orasul Thessaloniki pe biciclete !
.
Grup restrans (8-10 persoane) !
.
Celelalte excursii din portofoliul nostru le gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
.
+ Program:
Ziua1 – joi: Plecare la ora 22:00 din Bucuresti, Piata Unirii, cu destinatia Litochoro – Grecia; durata estimata drum: 10h
Ziua2: Micul dejun in zona Litochoro, la malul marii; Vizitare Paleos Panteleimonas; Urcare pe muntele Olimp la Refugiul A, 2100m, aprox 3,5h; cina si odihna
Ziua3 – sambata: Traseu montan: Refugiul A – Vf. Skala (2866m) – Vf. Mytikas (2918m) – Vf. Skolio (2911m) – refugiul A – Prionia + baie/inot in Marea Egee (de la 2918m la 0m) si cina greceasca la malul marii (calamari, caracatita, tzatziki & co)
Ziua4: Admiram rasaritul de soare si plecam spre Thessaloniki. Vizitam orasul pe biciclete (inchiriate) si servim un brunch dupa care pornim pe drumul de intoarcere spre Bucuresti.
.
+ Echipament recomandat: Sac de dormit pt refugiu (Spilios Agapitos Refuge A), bocanci 3 sezoane, lotiune spf, buff, sapca/palarie/protectie de soare pt. cap, bluza polar, geaca de puf, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, manusi, caciula/ buff, bete de trekking si frontala. Posibil si coltari / crampoane in functie de vreme, vom verifica cu 2 zile inainte.
.
Traseul montan de la Vf. Skala si pana la Vf. Mytikas este de dificultate ridicata. Cei care nu au experienta pe trasee montane de creasta si nici o conditie fizica adecvata, ne pot astepta la Vf. Skala. In momentul inscrierii la excursie veti discuta cu organizatorii acest aspect pentru a va bucura din plin de o experienta inedita.
.
+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (o noapte la cabana refugiu Spilios Agapitos la alt. aprox. 2100m si o noapte la malul marii in zona Leptokarya la hotel in camere duble/triple), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
.
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
.
#X2Adventure #Greece #Mytikas #Olimp #Skala #Skolio #Litochoro #Thessaloniki #Platamon

X