0747 318 048 office@x2adventure.ro
Trekking in muntii Tatra, Slovacia, in ultimul weekend prelungit din august!
Celelalte excursii le gasesti aici – https://www.facebook.com/x2adventure/
+ Program:
Ziua1 – joi: Plecare la ora 21:00 din Bucuresti, Piata Victoriei, cu destinatia Slovacia; durata estimata drum: 12h + pauze. Abordam ruta Bucuresti – Cluj Napoca – Oradea – Debrecen – Kosice – Štrbské Pleso
Ziua2: Micul dejun in zona Strbske Pleso; Plimbare si vizitare obiective turistice pe traseu; cina si odihna in zona Strbske Pleso; Cazare la hotel in camere duble
Ziua3: Ne trezim devreme si urcam pe muntii Tatra spre Rysy (plecam la ora 7); Traseul este de dificultate medie si dureaza 8-10 ore dar necesita o buna conditie fizica; diferenta de nivel este 1100m; Seara ne relaxam la hotelul nostru (posibilitate de sauna/jacuzzi)
Ziua4: Drumul de intoarcere spre Bucuresti cu pauza de masa la pranz.
+ Echipament recomandat: tricouri de schimb, bocanci 3 sezoane, lotiune spf, buff, sapca/palarie/protectie de soare pt. cap, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala.
+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (doua nopti la hotel in camere duble), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de catre ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Grup restrans: 7 persoane + ghid montan autorizat
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
https://goo.gl/maps/Ev9nXqRJi1fJhNSr9
X