0747 318 048 office@x2adventure.ro

Weekend plin de aventura, la puterea X2 !

Obiective: Via Ferrata Wild Ferenc, via ferrata Astragalus, Trekking in Hasmasul Mare, Lacu Rosu si Cheile Bicazului

Program:
Ziua1: Plecam din Bucuresti sambata dimineata de la Piata Victoriei cu destinatia Balan, jud. Harghita, unde ajungem in jur de ora 11.
Dupa ce ne echipam corespunzator intram in traseul ce duce spre Cabana Piatra Singuratica si Varful Hasmasul Mare (1792m).
Vom parcurge un traseu de 5-6 ore dus-intors cu dificultate medie.
Dupa amiaza vom fi inapoi la microbuz si ne vom indrepta spre Lacu Rosu, dar nu inainte sa facem un popas in zona Gheorgheni la un han vestit pt o cina cu produse traditionale unguresti. Cazarea va fi in zona Lacu Rosu la hotel/ pensiune in camere de 2 persoane cu baie proprie.

Ziua2: Dupa micul dejun vom parcurge traseul Via Ferrata Wild Ferenc. Aici puteti gasi toate informatiile despre traseu: https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/06/via-ferrata-wild-ferenc-lacul-rosu-cheile-bicazului-jud-harghita/
In continuare vom traversa Cheile Bicazului si ne vom opri la Via Ferrata Astragalus. Aici, daca cineva nu vrea sa mai urce, poate face o drumetie usoara in rezervatia nationala Cheile Sugaului – Munticelu. Dupa pranz urcam in microbuz cu directia Bucuresti si nu vom mai face decat pauze scurte pana acasa pentru a ajunge in jurul orelor 23.

Nu uitati de echipamentul pt via ferrata (se poate inchiria acolo), bocanci adecvati pt drumetie si pt via ferrata, manusi pt ferrata, polar, buff, jacheta/foita impermeabila si bete de trekking.

Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat, fotografii si filmari gopro si cheltuielile organizatorice.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.

Grup maxim: 8 persoane
————–
Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/

#X2Adventure #ViaFerrataRomania #PiatraSinguratica #HasmasulMare #ViaFerrataWildFerenc #viaferrataAstragalus #LacuRosu #CheileBicazului

X