0747 318 048 office@x2adventure.ro

Obiective: Via Ferrata Wild Ferenc, Trekking in Hasmasul Mare, Lacu Rosu, Cheile Bicazului si Lacul Izvorul Muntelui

Program:
Plecam din Bucuresti sambata dimineata de la Piata Victoriei cu destinatia Balan, jud. Harghita, unde ajungem in jur de ora 11.
Dupa ce ne echipam corespunzator intram pe traseul ce duce spre Cabana Piatra Singuratica si Varful Hasmasul Mare (1792m).
Vom parcurge un traseu de 5-6 ore dus-intors cu dificultate medie.
Spre seara vom fi inapoi la Van si ne vom indrepta spre Lacu Rosu. In timpul ramas vom servi cina si ne vom relaxa. Cazarea va fi in zona Lacu Rosu la hotel/ pensiune in camere de 2/3 persoane.

A doua zi vom parcurge traseul Via Ferrata Wild Ferenc: https://viaferrataromania.wordpress.com/2017/06/06/via-ferrata-wild-ferenc-lacul-rosu-cheile-bicazului-jud-harghita/
In continuare vom traversa Cheile Bicazului, vom admira Barajul si Lacul Izvorul Muntelui, vom face o vizita localitatii Piatra Neamt si in functie de timpul ramas vom mai atinge si alte obiective.

Nu uitati de echipamentul pt via ferrata (se poate inchiria acolo), bocanci, manusi pt ferrata, incaltari usoare de schimb, ochelari de soare, buff, jacheta impermeabila si bete de trekking.

Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc deja platit, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.

Grup maxim: 8 persoane
————–
Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
IBAN: RO93 INGB 0000 9999 0685 9174
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/

#X2Adventure #ViaFerrataRomania #PiatraSinguratica #HasmasulMare #ViaFerrataWildFerenc #LacuRosu #CheileBicazului

X