0747 318 048 office@x2adventure.ro
Trekking spre cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat!
+ Program:
Ziua1: Plecare la ora 05:30 din Bucuresti cu destinatia Hunedoara (Rau de Mori); Obiective turistice pe traseu: Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Sarmizegetusa Regia si Castelul Corvinilor din Hunedoara
Ziua2: Drumetie montana spre varfurile Peleaga si Papusa din Masivul Retezat; durata estimata: 10 ore; dificultate traseu: peste medie
Ziua3: Obiecive turistice posibile: Rezervatia de zimbri de la Hateg, Cetatea Deva, Orastie (Arsenal Parc), Sibiu si drumul de intoarcere spre Bucuresti.
Echipament recomandat: Bocanci 3 sezoane, lotiune de protectie solara, buff, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, tricouri de schimb pe traseu, bete de trekking si frontala.
Costul include transportul cu Van 8+1 locuri, cazarea doua nopti (hotel/pensiune in camere duble), asistenta pe traseu oferita de ghid montan si ghid national autorizat, fotografii si filmari sport si cheltuielile organizatorice.
Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la @X2 Adventure, pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com sau la telefon 0747318048 pentru mai multe detalii.
Locurile sunt limitate.
Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Atentionari speciale: trebuie sa respectam normele impuse in aceasta perioada de catre autoritati. Toate activitatile se desfasoara in natura, in spatii larg deschise. Pauzele de masa le vom lua tot in natura si vom servi ce avem in rucsac de acasa.
#Peleaga #Papusa #Retezat #LaculBucura #X2adventure
X