0747 318 048 office@x2adventure.ro

Trekking spre cele mai inalte varfuri din Masivul Retezat in weekendul 27-29 septembrie (+vineri) !

+ Program:
Ziua1: Plecare la ora 05:30 din Bucuresti cu destinatia Hunedoara; Obiective turistice posibile pe traseu: Sarmizegetusa Regia, Castelul Corvinilor, Rezervatia de zimbri de la Hateg

Ziua2: Drumetie montana spre varfurile Peleaga si Papusa din Masivul montan Retezat; durata estimata: 12ore; dificultate traseu: peste medie!

Ziua3: Obiecive turistice posibile: Orastie (Arsenal Parc), Sibiu si drumul spre Bucuresti.

+ Echipament recomandat: Bocanci 3 sezoane, polar, lotiune spf, buff, jacheta/foita impermeabila gore-tex ori similar, bete de trekking si frontala.

+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea 2 nopti (minihotel/pensiune in camere de 2 pers. cu baie proprie) asistenta pe traseu oferita de ghid montan si ghid national autorizat, fotografii si filmari gopro si cheltuielile organizatorice.

+Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la aceasta excursie. Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. In caz de anulare de catre organizatori, suma incasata se returneaza. In caz de anulare a unui loc rezervat, contravaloarea se returneaza doar daca se gaseste inlocuitor.

+Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
+Grup maxim: 8 persoane + ghid
+Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/despre-noi/

#peleaga #papusa #retezat #x2adventure

X