0747 318 048 office@x2adventure.ro
In septembrie mergem din nou in Slovenia!
+ Program:
Ziua1 – Plecam din Bucuresti la ora 5:00 spre Slovenia, prin Ungaria. Seara vom dormi la hotel/ pensiune aproape de granita cu Slovenia, intr-o zona pitoreasca din Ungaria
Ziua2 – Dupa micul dejun continuam drumul spre Mojstrana. Pe traseu vom face mai multe pauze pentru a vizita diferite obiective printre care Lacul Balaton (pauza de baie) si pestera Postojna. Cazare: cabana montana in Parcul National Triglav, dormitor comun 8-12-16 locuri
Ziua3 – Urcare pana la Cabana Kredarica (Triglavski Dom), 2515m alt., durata estimata 6-7 ore, aprox. 1000m diferenta de nivel, dificultate peste medie. Dupa o pauza de masa, daca vremea ne permite, lasam rucsacii la cabana si urcam spre Varful Triglav (2-3h dus-intors de la Kredarica)
Cazare: Cabana Kredarica, dormitor comun 10-12-16 locuri
Ziua4 – Daca nu am reusit sa urcam in ziua anterioara, incercam acum Varful Triglav. Coboram apoi pana in parcare la masina. Plecam spre Ungaria unde vom petrece seara in zona lacului Balaton, dar facem o pauza si la castelul Bled in Slovenia
Ziua5 – Dupa micul dejun plecam spre Romania unde estimam sa ajungem in jurul orei 23.
+ Echipament recomandat: bocanci 3 sezoane, tricouri/ bluze de schimb pe traseu, buff, polar, jacheta impermeabila gore-tex ori similar, ham+casca+lonja via ferrata, bete de trekking si frontala.
+ Costul include transportul (MiniVan 8+1 locuri), cazarea (2 nopti la hotel/pensiune si 2 nopti la cabane montane), fotografii si filmari sport pe traseu, asistenta pe traseu oferita de ghid montan autorizat si cheltuieli organizatorice.
+ Reducere pentru cei ce rezerva inainte de 15 august 2021, prin plata unui avans de 30% din pret.
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la https://www.facebook.com/x2adventure sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.
+ Grup restrans: 7 persoane + ghid montan autorizat
+ Organizator: Paul Events SRL
CUI 37527663
Telefon/ whatsapp: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
X