0747 318 048 office@x2adventure.ro
Sambata deschidem sezonul de via ferrata!
Unde? La White Wolf Club, Baia de Fier, jud. Gorj. Avand 13 trasee cu diferite grade de dificultate, este cea mai mare zona amenajata de via ferrata din Romania.
Grup restrans !
Veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu urmatoarele trasee, in functie de conditia fizica: Spirala Mare, Pantera Roz, Amfiteatrul Zmeilor, Vanturilor si, de ce nu, poate vreti sa incercati si traseul ‘Laura’ (incadrat la gradul de dificultate E)
+ Program:
Plecam la ora 05:45 din Bucuresti de la statia de metrou Pacii, din fata de la Turbotequila, spre Baia de Fier. Sau ne intalnim la ora 9:30 la Pestera Muierilor, pt cei care vor sa vina cu autoturismul personal.
Cand ajungem la destinatie, ne echipam si facem instructajul pentru activitatea pe care o vom desfasura.
+ Echipament obligatoriu:
Incaltari pt. via ferrata (bocanci de drumetie/trekking), casca+ham+lonja – se pot inchiria la fata locului, manusi pt via ferrata /alpinism, 2 tricouri/ bluze de corp, polar, jacheta waterproof gore-tex ori similar, frontala (unele trasee traverseaza portiuni din pestera), rucsac mic (15-20l) pt traseu.
+ Costul include taxa de participare, transportul cu Van-ul X2 Adventure de 8+1 locuri si echipamentul pt. primii 4 participanti confirmati.
Mai multe detalii aici -> https://www.facebook.com/x2adventure/
+ Ne rezervam dreptul de a selecta participantii la acest eveniment.
Ne rezervam dreptul de a reconfigura traseul ori de a anula evenimentul. Vom verifica conditiile meteo inainte cu 2-3 zile de eveniment.
+ Va rugam sa ne contactati prin mesaj privat la

https://www.facebook.com/x2adventure

sau pe adresa de e-mail x2adventure@gmail.com pentru rezervarea unui loc.
Locurile sunt limitate. Rezervarea se face pe baza de plata integrala a taxei de participare.

+ Organizator: Paul Events SRL (CUI 37527663) in colaborare cu ghid montan autorizat
Telefon: 0747318048
http://www.x2adventure.ro/
Grup maxim: 7 persoane + ghid montan autorizat
Locuri disponibile: 7
+ Atentionari speciale: trebuie sa respectam normele impuse in aceasta perioada de catre autoritati. Toate activitatile se desfasoara in natura, in spatii larg deschise. Trebuie sa aveti la voi alimente/ fructe/ dulciuri/ bauturi. Vom manca doar ce avem de acasa in rucsac. Pe drum vom face pauze doar la benzinarii.
Noi punem la dispozitie Van-ul X2 Adventure pentru cei care doresc sa calatorim impreuna si vom oferi echipament de protectie si dezinfectanti.
Cateva cadre din alta tura via-ferrata X2 Adventure – https://youtu.be/bzV9LCQX1as
X