0747 318 048 office@x2adventure.ro

Dacă te simţi sufocat de task-urie de la locul de muncă, de agitaţia continuă a oraşului, de stres şi gânduri, înseamnă că nevoia de evadare, de aventură, de ieşit în aer liber, de un weekend plin de distracţie şi adrenalină, de mişcare, eliberare şi voie bună este mai mare ca oricând. Ei bine, cu X2 Adventure, ai parte de toate acestea la puterea a doua. Şi nu, nu trebuie să ne crezi pe cuvând, vino şi convinge-te singur!

Alături de echipa X2 Adventure, excursiile la munte sunt cea mai bună terapie! Alergatul prin parc, exerciţiile cardio sau yoga ajută, bineînţeles, dar drumeţiile la munte sunt o sursă inepuizabilă de fericire, iar senzaţia pe care o vei avea la finalul unei evadări la munte nu poate fi descrisă, pur şi simplu simţi că pluteşti, iar inima îţi va sălta de emoţie şi mândrie.

Indiferent dacă eşti la început de drum în ceea ce priveşte trekking-ul, sau eşti mai experimentat, X2 Adventure te provocă cu o varietate de trasee montane: de la trasee montane uşoare şi/sau scurte, la trasee montane ce vor fi adevărate ture de forţă. Aruncă o privire pe calendarul nostru de evenimente şi alege traseul montan potrivit condiţiei tale fizice.

Urcatul pe munte aduce provocări care, la final de zi se lasă cu multe satisfacţii. Pentru a profita de recompensele trekking-ului trebuie să fii pregatit pentru ceva efort fizic. Dar, dacă simţi că nu mai poţi, pauzele pentru a-ţi trage sufletul, pentru socializare sau pentru a surprinde natura sălbatică într-o fotografie sunt binevenite. Pe munte, provocările pot fi multe, dar Paul, ghid montan autorizat, va fi mereu acolo gata să te motiveze, să te îndrume şi să te impulsioneze să devii cea mai bună versiune a ta şi, totodată, va avea grijă să fii în siguranţă pe tot parcursul excursiilor X2 Adventure.

Gaşca X2 Adventure este mereu una faină, pusă pe distracţie, cu poftă de adrenalină şi chef de socializare. Poate energia muntelui e cea care îi atrage, dar oamenii care vin alături de noi în drumeţii montane au doar energie pozitivă. E şi setea de natură care ne uneşte. Aventurile montane pe care le promitem, te vor duce către cele mai înalte vârfuri. E adevărat că, din confortul canapelei, cucerirea vârfului Moldoveanu într-o drumeţie de o zi poate părea un adevărat tur de forţă (şi chiar este!), dar te asigurăm că toţi aventurierii cu care am luat cu asalt cel mai înalt vârf românesc au reuşit! Tu de ce nu ai putea?

Să pleci de acasă pentru o drumeţie de o zi pe munte îţi dă posibilitatea să pui pe SNOOZE toate grijile şi toate propoziţiile care încep cu „trebuie să…”! De ce să nu ai o zi doar pentru tine? Atunci când ajungi pe munte, auzi doar sunetul propriei respiraţii. Într-o linişte feerică, muntele e ca un instrument tăcut. Doar închizând ochii şi ascultând în tăcere poţi auzi cea mai desăvârşită muzică. Să nu uităm de privelişti! Când eşti pe munte, îţi dai seama că văile gigant de abrupte nu pot fi deloc comparate cu priveliştile oraşului.

Nimic nu e mai energizant decât o zi de weekend pe munte! Să călătoreşti alături de o gaşcă nouă pe trasee montane necunoscute, îţi aduce experienţe noi şi, cu siguranţă, şi prieteni noi. Natura şi oamenii, momentele de linişte şi introspecţie, provocările fizice şi psihice, toate îţi vor pune un zâmbet pe buze. Aşa că, ce mai aştepti? E timpul să trăieşti aventura la puterea x2 alături de oamenii X2 Adventure.

X